i Sonen

Fra Åpen sone for eksperimentell informatikk
Revisjon per 21. jan 2015 kl. 18:20 av Veronahe (Diskusjon | bidrag)

(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Gå til: navigasjon, søk

For inventarliste, se siden om Inventar.

Innhold

Den røde utstillingshyllen

Rød utstillingsshylle Prosjekter i den røde utstillingshyllen er primært interaktive prosjekter som besøkende til Åpen sone for eksperimentell informatikk kan utforske. Alle kan eksperimentere med dem, men det er en forutsetning at prosjektene skal virke når de settes tilbake i utstillingshylla.

Prosjekthyllene ved døren

Prosjekthyllene ved døren Prosjekthyllene ved døren er primært for aktive prosjekter i Sonen. Disse hyllene er også hjem for noen av byggesettene våre.

Prosjekthyllene ved tavla

 Prosjekthyllene ved tavla Prosjekthyllene ved tavla brukes for oppbevaring av diverse prosjekter, aktive og inaktive. Disse hyllene brukes også til oppbevaring av materialer og kabler.

Husk å markere prosjektboksen din med brukernavn, telefonnummer og dato for når du tok i bruk boksen! Retningslinjer for prosjektbokser henger på hyllen.

Skapene

Skapene Skapene brukes til oppbevaring av Sonens inventar. De to skapene nærmest døren (de to første fra venstre) er åpne og innholder mesteparten av Sonens Arduino-relaterte utstyr, samt en del verktøy. De to andre skapene innholder noe mer verdifullt utstyr og utstyr som for tiden ikke er i bruk.

Loddestasjonen

Loddestasjonen Sonen har en egen loddestasjon. Se siden om lodding for informasjon om hvordan loddestasjonen brukes og hva vi har av loddeutstyr.

Det er veldig viktig at du rydder opp etter deg etter du har brukt loddestasjonen!

Personlige verktøy
Navnerom

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Kategorier
Verktøy