Robotbaser

Fra Åpen sone for eksperimentell informatikk
Gå til: navigasjon, søk

Sonen har flere forskjellige robotbaser til utlåns! Noen av dem ligger påbegynt i hyllene (disse er det bare å videreutvikle), mens resten ligger innelåst i skap nummer 4. Så ønsker man flere baser, så er det bare å ta kontakt med en sonesjef.

Innhold

Rover 5

Rover 5.jpg

Den hvite belteroboten vår. Enkel og bruke, selv med fire motorer. Hver motor kommer også med en egen encoder og girboks. Basen er heller ikke en pingle, da den veier litt over 1 kg. Så den skal nok klare å kjøre over det meste.

HCR Mobile Robot

HCR-Mobile robot platform.jpg

HCR eller den oransje roboten (som vi kaller den på sonen) er en sværing. Med to store hjul og motorer kan den frakte det meste. Den har også tre nivåer til bygging med plass til veldig mye rart. Derfor har vi kjøpt inn et eget 12V blybatteri for å kunne drive alt som trengs. Denne står utstilt på hylla.

DFRobot 2WD

DFRobot 2WD mobile platform.jpg

To motor festet til en liten og rund base. Med bare to hjul kan den snu på stedet, noe som åpner opp for mange muligheter.

DFRobot 4WD

DFRobot 4WD mobile platform.jpg

En videreutvikling av 2WD, denne gangen med fire hjul. Snur ikke like lett, men desto mer stabil. Fire motorer gjør at denne basen er litt mer krevende.

DFRobot RP5

DFRobot RP5 Tracked Mobile Tank Base.jpg

Sonens egen tankbase. Klar for å få en liten kanon festet på seg!

5 DOF robot arm

5 DOF robot arm.jpg

Morsom robotarm som ligger innelåst i skap 4, da ingen har tatt seg tid til å bygge den opp. Så ønsker du en utfordring så er det bare å si i fra.

Personlige verktøy
Navnerom

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Kategorier
Verktøy